Nieuws

Kennisdeling wondzorg over de landsgrenzen

Diverse zorgdirecteuren uit zowel België als Zeeland komen al enkele jaren samen in ‘De Club Sas van Gent’*. Ongeveer 3x per jaar ontmoeten zij elkaar - wisselend in België of in Zeeland - om te leren van elkaar. Dit keer stond wondzorg op de agenda, waarbij veel belangstelling was voor het Zeeuwse initiatief ‘Wondzorg Zeeland’.

 

Lees meer >

Wondzorg Zeeland verwelkomt QualityZorg als samenwerkingspartner

Het afgelopen jaar heeft Wondzorg Zeeland een enorme groei meegemaakt. De resultaten van gespecialiseerde wondzorg zijn duidelijk zichtbaar, waardoor ook de vraag om gespecialiseerde wondzorg in Zeeland toeneemt. Om deze groei zo goed mogelijk het hoofd te bieden en de kwaliteit van wondzorg verder te verhogen zal QualityZorg vanaf 1 januari toetreden aan Wondzorg Zeeland. In 2020 is Wondzorg Zeeland zelfstandig verder gegaan als onderdeel van Iriz Thuiszorg.

 

Lees meer >

Enquête symposium

Na afloop van het symposium 'Zeeland verbindt' van 14 februari 2017 is er een enquête opgesteld. Wij stellen uw mening en bevindingen van deze dag erg prijs.

Lees meer >

Symposium workshops en lezingen

Wilt u alle workshops en lezingen van het symposium nog eens terug kijken? Dat is mogelijk. Beleef op deze manier nogmaals het symposium Zeeland verbindt van 14 februari 2017.

Lees meer >

Symposium Zeeland verbindt

Op dinsdag 14 februari 2017 kon u het door ons georganiseerde symposium 'Zeeland verbindt' in de Mythe in Goes bijwonen. De dag bestond uit een middag- en een avondgedeelte en was gevuld met diverse workshops en lezingen. De dag werd mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Wij willen hen en iedereen die een bijdrage aan deze dag heeft gehad hartelijk bedanken.

Lees meer >